Het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis: dé locatie voor jouw evenement in hartje Amsterdam

.

In het hart van Amsterdam vind je het West-Indisch Huis: een prachtig pand met een unieke geschiedenis die teruggaat tot de zeventiende eeuw. Met de vrijstaande ligging in de bruisende Haarlemmerstraat, de romantische binnentuin en drie ruime, stijlvolle zalen is dit een plek die geen gelijke kent.

Wij helpen je graag om een sfeervol diner of een gezellige borrel tot in de puntjes te verzorgen. Een onvergetelijke bruiloft, een compleet verzorgde babyshower of een zakelijk evenement met impact: het West-Indisch Huis is een plek die mensen niet snel vergeten.

Onze zalen

Het West-Indisch Huis beschikt over verschillende zalen met elk een andere uitstraling.

Bekijk alle zalen

Faciliteiten

  • 91m2 ruimte
  • Tot 120 gasten

Compagnieszaal

Voor bruiloften, bijeenkomsten, diners en recepties.

Met de marmeren vloer, rode balken en grote schouw is de Compagniezaal een ruimte met een uniek karakter. De zaal bevindt zich op de begane grond, kijkt uit over de binnenplaats en grenst aan een prachtige foyer.

Neem contact op

Faciliteiten

  • 150m2 ruimte
  • Tot 250 personen
  • Airco | Lift

Schutterszaal

Voor bruiloften, bijeenkomsten, diners, recepties en feesten.

De grootste zaal in het West-Indisch Huis: de Schutterszaal. Deze zaal kijkt uit op zowel de binnenplaats als op de bruisende Haarlemmerstraat. Met airco en een inpandige lift is deze ruimte ideaal voor borrels of feesten met grotere groepen, terwijl de warme groene kleur en indrukwekkende schouw bij diners voor een intieme sfeer zorgen.

Neem contact op